RRA raspisala javni konkurs za lokalne i regionalne dozvole

Bez autora
Mar 15 2010

Republička radiodifuzna agencija (RRA) raspisala je danas javni konkurs za izdavanje dozvola za emitovanje radio i/ili televizijskog programa za više lokalnih i regionalnih područja. Konkurs je raspisan za Preševo, Blace, Bosilegrad, Crna Trava, Dimitrovgrad, Lebane, Leskovac, Niš, Bujanovac, Vranjsku Banju, Nišku Banju, Trgovište, Sjenicu, Boljevac, Bor, Negotin, Žagubicu, Veliko Gradište, Lazarevac, Kragujevac i Požarevac. Konkurs je raspisan i za Ražanj, Rekovac, Batočinu, Guču, Raču, Arilje, Bajinu Baštu, Prijepolje, Krupanj, Mokru goru, Banju Koviljaču, Šabac, Novi Kneževac, Zrenjanin, Kikindu, Kovin, Titel, Žabalj, Apatin, Bačku Palanaku, Vrbas, Vrdnik, Inđiju, Novi Sad, Rumu i Suboticu. Dozvole se mogu dobiti i za područja regiona Negotin, Bor, Zaječar i Prijepolje, Priboj i Pribojska Banja.

RRA raspisala javni konkurs za lokalne i regionalne dozvoleRepublička radiodifuzna agencija (RRA) raspisala je danas javni konkurs za izdavanje dozvola za emitovanje radio i/ili televizijskog programa za više lokalnih i regionalnih područja.

Konkurs je raspisan za Preševo, Blace, Bosilegrad, Crna Trava, Dimitrovgrad, Lebane, Leskovac, Niš, Bujanovac, Vranjsku Banju, Nišku Banju, Trgovište, Sjenicu, Boljevac, Bor, Negotin, Žagubicu, Veliko Gradište, Lazarevac, Kragujevac i Požarevac.

Konkurs je raspisan i za Ražanj, Rekovac, Batočinu, Guču, Raču, Arilje, Bajinu Baštu, Prijepolje, Krupanj, Mokru goru, Banju Koviljaču, Šabac, Novi Kneževac, Zrenjanin, Kikindu, Kovin, Titel, Žabalj, Apatin, Bačku Palanaku, Vrbas, Vrdnik, Inđiju, Novi Sad, Rumu i Suboticu.

Dozvole se mogu dobiti i za područja regiona Negotin, Bor, Zaječar i Prijepolje, Priboj i Pribojska Banja.

Rok za podnošenje prijave sa propisnom dokumentacijom je 60 dana od danas, a rok za donošenje odluke je 90 dana od dana objavljivanja liste prijavljenih na konkurs.

Uz prijavu podnosi se i depozit koji zavisi od područja i tipa dozvole, a visina depozita objavljanja je u oglasu.

Emiter koji želi da konkuriše za više različitih zona plaća depozit za svaku zonu posebno.

Tekst javnog konkursa, koji je danas objavljen u Politici, biće objavljen i u Službenom glasniku, ali i u pojedinim lokalnim i regionalnim listovima. 

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik